MARIJA

KLJUČEVIĆ

Zovem se Marija Ključević, rođena sam i odrasla u Zagrebu, glavnom gradu Republike Hrvatske. Nakon završene srednje ekonomski škole, odlučila sam slijediti još jednu od svojih strasti, a to je ljubav prema prirodi. Prilikom završavanja preddiplomskog studija urbano šumarstvo, puna ambicija, svjesno sam odlučila nastaviti svoj akademski put u Njemačkoj. Nakon par godina usavršavanja jezika i susretanja sa raznim izazovima, odlučila sam se za diplomski studiji planiranja okoliša na Tehničkom Sveučilištu u Münchenu. Prilikom privođenja studija kraju bilo mi je jasno kako moja ljubav prema prirodi, iako i dalje jako izražena, biva prevladana mojom ljubavlju prema planiranju.

Uvjerena sam kako svaka osoba u sebi nosi neizmjernu kvalitetu, te ona izlazi na vidjelo kada radimo baš ono što volimo. Tako i ja, uz svoja dosadašnja iskustva, krajem 2019. godine donosim odluku krenuti korak dalje na svome putu i započeti karijeru kao samostalna financijska savjetnica pri HORBACH-u, okrećući se u potpunosti onome što me pokreće, a to je rad sa ljudima, pomaganje i traženje rješenja za probleme, jer život nam daje onoliko koliko dajemo drugima.

Tema financije jedna je od ključnih komponenata u životu, dok je znanje o financijama zlata vrijedno. Iznimna mi je čast biti dio inspirativnog  tima Expats te sa svojim djelovanjem pridonijeti misiji pružanja po mjeri krojenoga savjetovanja. Kao stručna osoba, svjesna sam svoje odgovornosti u pružanju usluga savjetovanja svojih klijenata na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku. Radost mi predstavlja također ostvarivanje kooperacija sve sa ciljem pružanja visokokvalificirane podrške u temama koje sa sigurnošću nisu privilegije pojedinaca, nego temeljno pravo svake osobe. Svi smo mi jedinstveni, ako znamo svoje ciljeve, lako ćemo naći i put.

  • LinkedIn

proudly introduces you to

HORBACH Expats HR